Vill du driva och utveckla vår planverksamhet?

Arbetsuppgifter
Carlstedt Arkitekter har en bubblande verksamhet med flertalet uppdrag inom bostäder och stadsplanering. Nu söker vi en kollega med erfarenhet av planarbete och tidiga skeden, som vill driva och utveckla vår planverksamhet. Som planarkitekt på Carlstedt Arkitekter får du verka i ett sammanhang med framåtanda och ansvara för såväl större som mindre uppdrag. Vår ambition är att expandera sektorn stadsplanering med nya kundkontakter och marknader. Du kommer alltså ha stor möjlighet att påverka innehållet i arbetet då uppdraget innebär att ta fram strategier som ska resultera i nya uppdrag. Idag får vi uppdrag både genom ramavtal och upphandlingar men även genom våra stora, lokala kontaktnät.

Kvalifikationer
Arbetet kräver att du har ett stort engagemang för stadsutvecklings- och planfrågor. Du har erfarenhet av detaljplanering, stadsutveckling och tidiga skeden samt av att upprätta detaljplaner. Som person är du kreativ och bra på att kommunicera, har stor social förmåga och är en lagspelare. Ditt CV kommer att användas vid upphandlingar varför examen inom planering, arkitektur, landskapsarkitektur eller liknande är ett krav.

Anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Vår planverksamhet har sin bas vid Nyköpingskontoret men du kan lika gärna arbeta från våra kontor i Stockholm eller Eskilstuna.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 31 januari 2020
För att söka tjänsten skickar du personligt brev och CV till hanna.borjesson@carlstedtark.se

Kontaktperson
Hanna Börjesson, kontorschef Nyköping
hanna.borjesson@carlstedtark.se
070-713 43 25