Självgående medverkande projektörer till Stockholm

Vi söker tre medverkande arkitekter och/eller ingenjörer till vårt kontor i Stockholm. Du ska vara självgående och ha erfarenhet av projektering av tex innerväggstyper, undertak, dörruppställningar etc och kunna ta fram den typen av handlingar självständigt. Du har ca 5 års erfarenhet av skeden från systemhandling och framåt. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och/eller skolprojekt eller andra typer av uppdrag med liknande komplexitet. Som person är du en lagspelare, punktlig med leveranser och gärna med något specialintresse så som tekniska detaljer, fasader eller tillgänglighetsfrågor.

Vi söker i denna roll tre personer till vårt Stockholmskontor. Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Omgående tillträde.

Vi erbjuder dig ett etablerat arkitektkontor med lång erfarenhet och djup kompetens. På vårt kontor i Stockholm arbetar snart runt 50 personer och vi sitter i ljusa lokaler vid Slussen. Vi värnar vår goda gemenskap och har högt till tak. Här finns inga dumma frågor och vi håller arkitekturdiskussionen vid liv genom veckovisa arkitekturfrukostar och regelbundna kompetensuppdateringar inom så väl mjukvara som spetsförmågor.

Kontaktperson: Joao Heuser 070-202 42 36