Bli vår nya handläggande arkitekt i Eskilstuna!

Carlstedt Arkitekter sysselsätter runt 100 färgstarka arkitekter och ingenjörer på våra kontor i Stockholm, Eskilstuna och Nyköping. Vi arbetar med alla skeden, från idéskisser till detaljprojektering. I takt med att företaget vuxit har även vår kompetens och våra uppdragsområden breddats och utvecklats – utöver den ursprungliga spetskompetensen inom vårdarkitektur. Idag arbetar vi med uppdrag inom utbildning, bostäder, kontor, kulturmiljö, stadsplanering och vård. Ett starkt samhällsengagemang är en viktig drivkraft i allt vi gör.

Handläggande arkitekt
Carlstedt Arkitekter i Eskilstuna är inne i en händelserik och expansiv fas och vi söker nu en handläggande arkitekt som vill vara med och påverka vår utveckling. I dagsläget är vi åtta medarbetare och vårt kontor ligger 10 minuters promenad från tågstationen. I Eskilstuna har vi många uppdrag inom utbildningsområdet och inom fastighetsutveckling, vi jobbar alltid i team och i nära dialog med beställarna.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi utgår ifrån att du är en person med god gestaltningsförmåga. Du är tycker om att leda andra, har ett utåtriktat sätt och stortrivs med att jobba i team. Du tycker också om att arbeta med en bredd av uppdrag samtidigt och ha många externa kontakter. 

Kvalifikationer
Vi vill att du ska ha arkitektexamen och minst två års erfarenhet av yrket. Det är en fördel om du har arbetat i tidiga skeden och med projektering, gärna i större och komplexa uppdrag. Det är meriterande om du har erfarenhet av Revit.

Anställningsform
Tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Omfattning
Heltid

Placering
Eskilstuna

Tillträdesdatum
Omgående

Sista ansökningsdag
Löpande. Skicka in din ansökan till: anette.eriksson@carlstedtark.se 

Kontakt
Välkommen att höra av dig om du har några frågor!
Anette Eriksson, kontorschef
anette.eriksson@carlstedtark.se , 072-0790868