Carlstedt Arkitekter i Nyköping får ny kontorschef

Nini Foyn blir ny kontorschef för Carlstedt Arkitekter i Nyköping. Nini är arkitekt och har varit på Carlstedt Arkitekter sedan 2007. Sedan november i fjol har hon varit tillförordnad kontorschef, men nu är det klart att Nini får permanent förtroende att leda verksamheten i Nyköping.

Det här är ett väldigt fint och stort förtroende. Jag ser mycket fram emot att leda och utveckla Nyköpingskontoret tillsammans med alla engagerade kollegor. Tillsammans ska vi fortsätta att bidra till Nyköpings utveckling med vackra och funktionella byggnader, säger Nini Foyn.

Stina Ljungkvist, VD på Carlstedt Arkitekter säger:

Nini är en lagspelare och är otroligt lyhörd både mot våra uppdragsgivare och medarbetare och det är absolut rätt person på rätt plats för att leda och utveckla vår verksamhet i Nyköping. Carlstedt Arkitekter är det ledande arkitektkontoret i Nyköping och vi vill fortsätta arr bidra till Sörmlands och Östergötlands utveckling.

Nini Foyn efterträder Hanna Börjesson som nu istället leder arkitektuppdraget för Nytt akutsjukhus i Västerås åt Region Västmanland.

I samband med detta får även Johan Jennergren, byggnadsingenjör, en ny roll och blir nu gruppchef på Carlstedts Arkitekter i Nyköping.

– Det känns jättekul och inspirerande att fortsätta vara med och driva Nyköpingskontoret framåt, säger Johan Jennergren.

Carlstedt Arkitekter arbetar sedan tio år tillbaka med att modernisera och utveckla Nyköpings Lasarett. Målet är att anpassa sjukhuset för dagens och framtidens hälso- och sjukvård. Dessutom har Carlstedt Arkitekter ritat flertalet tongivande projekt i Nyköping. Bland annat Sörmlands museum, Nyköpings högstadieskola och Brandstationen som utgör en del av ryggraden för kommunen.

Vi ser fortsatt stor utveckling i Nyköping, men vi jobbar även mot Norrköping där vi just nu ritar skolor och ett äldreboende. Det är en spännande utveckling och vi kommer fortsätta att arbeta sömlöst över stadsgränserna, säger Nini Foyn.

 

 

  • 13 april 2021
  • Pressmeddelande