Bli vår nya byggingenjör i Eskilstuna!

Carlstedt Arkitekter sysselsätter runt 100 färgstarka arkitekter och ingenjörer på våra kontor i Stockholm, Eskilstuna och Nyköping. Vi arbetar med alla skeden, från idéskisser till detaljprojektering. I takt med att företaget vuxit har även vår kompetens och våra uppdragsområden breddats och utvecklats – utöver den ursprungliga spetskompetensen inom vårdarkitektur. Idag arbetar vi med uppdrag inom utbildning, bostäder, kontor, kulturmiljö, stadsplanering och vård. Ett starkt samhällsengagemang är en viktig drivkraft i allt vi gör.

Byggingenjör
Carlstedt Arkitekter i Eskilstuna är inne i en händelserik och expansiv fas och vi söker nu en byggingenjör som vill vara med och påverka vår utveckling. I dagsläget är vi åtta medarbetare och vårt kontor ligger 10 minuters promenad från tågstationen. I Eskilstuna har vi många uppdrag inom utbildningsområdet och inom fastighetsutveckling, vi jobbar alltid i team och i nära dialog med beställarna.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi tror att du är en noggrann person med sinne för detaljer. Du är van att leda andra och stortrivs med att jobba i team. Du är självklart intresserad av att ta dig an tekniska utmaningar.

Kvalifikationer
Du ska ha minst två års erfarenhet av yrket och behärska Revit.

Anställningsform
Tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Omfattning
Heltid

Placering
Eskilstuna

Tillträdesdatum
Omgående

Sista ansökningsdag
Löpande. Skicka din ansökan till: anette.eriksson@carlstedtark.se 

Kontaktinfo
Välkommen att höra av dig om du har några frågor!
Anette Eriksson, kontorschef
anette.eriksson@carlstedtark.se , 072-0790868