Affärsdriven uppdragsansvarig arkitekt

Till vårt stockholmskontor söker vi nu dig som är affärsdriven uppdragsansvarig arkitekt med erfarenhet av och engagemang för projekt inom vård- och omsorgsboende och/eller utbildning. Hos oss får du arbeta kundnära med både försäljning och utformning och bidra till att bredda vår marknad inom samhällsfastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda arkitektuppdrag och att utveckla förtroendefulla kundrelationer.

Kvalifikationer
– Uttagen masterexamen från arkitekturprogrammet
– 3–10 års erfarenhet som uppdragsansvarig arkitekt inom vård- och omsorgsboende (äldreboende, bostäder för äldre, gruppbostäder mm) och/eller utbildning (skola/förskola)
– God förmåga att skapa förtroendefulla kundrelationer
– Erfarenhet av arkitektarbete i tidiga skeden
– God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Meriterande
– Erfarenhet av försäljning av arkitekttjänster
– Erfarenhet av uppdrag åt privata beställare inom området

Som person är du strukturerad, utåtriktad och förtroendeingivande. Du har en mjuk framtoning, ett affärsmässigt arbetssätt och drivs av vara med och utveckla företaget och våra kundrelationer. Som person är du strukturerad, utåtriktad och förtroendeingivande. Du sätter laget framför jaget och värdesätter samhällsnytta i kombination med det mänskliga i arkitekturen.

Rekryteringen sker i samarbete med HRM AB. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Albert Lundgren på albert.lundgren@hrmab.se, +46 70 236 36 99 eller ansvarig researcher Lisa Ivemark Schéle på lisa.ivemark.schele@hrmab.se, +46 70 238 00 31.