Projekterande byggnadsingenjör till Eskilstuna

Vi söker dig med mycket god projekteringsvana i Revit till vårt kontor i Eskilstuna. Du ska ha 2-3 års erfarenhet från arkitektkontor i Sverige med svenska projekt, det är meriterande med upp till 5 års erfarenhet. Du ska ha arbetat i ombyggnadsprojekt och gärna i byggskede där din närvaro kan krävas på byggplatsen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att projektera utbildningslokaler, tex skolor och förskolor. Som person ska du kunna hantera snabba förändringar och ha förståelse för hur dina handlingar är underlag för det byggda.

Vi söker i denna roll två personer där den ena kan vara byggnadsingenjör och den andra arkitekt. Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Omgående tillträde.

Vi erbjuder dig ett nybyggt arkitektkontor med lång erfarenhet och djup kompetens. Vi är ett litet kontor bestående av idag tio färgstarka medarbetare och är en del av Carlstedt Arkitekter. Hos oss finns alltid påverkansmöjligheter och har du ett specifikt intresse för Revit och BIM-projektering har vi en BIM-utvecklingsgrupp där du skulle kunna ingå.

Kontaktperson: Anette Eriksson 072 079 08 68