Platsannonser

Platsannonser

Carlstedt Arkitekter sysselsätter runt 80 färgstarka arkitekter och ingenjörer på våra kontor i Stockholm, Nyköping och Eskilstuna. Vi arbetar med alla skeden från idéutveckling och stadsanalyser till mark- och fastighetsutveckling, detaljplaner och projektering. I takt med att företaget vuxit har även vår kompetens och våra uppdragsområden breddats och vi har utvecklat vår spjutspetskompetens inom vårdarkitektur. Idag genomför vi projekt inom; utbildning, bostäder, kontor, kulturmiljö, stadsplanering samt vård.

Är du intresserad av att söka någon av nedan tjänster skickar du din ansökan omgående till jobb@carlstedtark.se urval sker fortlöpande. Din ansökan ska bestå av CV och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför du söker dig till oss. Din portfölj tar du med till en eventuell intervju. Ansökan ska skrivas på svenska då samtliga roller kräver beställarkontakt.

Har du frågor angående Carlstedt Arkitekter är du välkommen att kontakta vår VD Katarina Ringstedt 073-901 29 44 eller kontaktperson för respektive tjänst. Ange i ämnesraden i ditt mail vilken tjänst och vilken ort du söker till. Observera att när du skickar en ansökan till oss accepterar du att vi sparar dina inskickade ansökningshandlingar på vår server under ett år oavsett om din ansökan leder till anställning eller inte denna gång. Vi ser fram emot att höra av dig!

Projekterande byggnadsingenjör, Eskilstuna

Vi söker dig med mycket god projekteringsvana i Revit till vårt kontor i Eskilstuna. Du ska ha 2-3 års erfarenhet från arkitektkontor i Sverige med svenska projekt, det är meriterande med upp till 5 års erfarenhet. Du ska ha arbetat i ombyggnadsprojekt och gärna i byggskede där din närvaro kan krävas på byggplatsen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att projektera utbildningslokaler, tex skolor och förskolor. Som person ska du kunna hantera snabba förändringar och ha förståelse för hur dina handlingar är underlag för det byggda.

Vi söker i denna roll två personer där den ena kan vara byggnadsingenjör och den andra arkitekt. Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Omgående tillträde.

Vi erbjuder dig ett nybyggt arkitektkontor med lång erfarenhet och djup kompetens. Vi är ett litet kontor bestående av idag tio färgstarka medarbetare och är en del av Carlstedt Arkitekter. Hos oss finns alltid påverkansmöjligheter och har du ett specifikt intresse för Revit och BIM-projektering har vi en BIM-utvecklingsgrupp där du skulle kunna ingå.

Kontaktperson: Anette Eriksson 072-079 08 68

Handläggande arkitekt som vill växa in i ansvarigrollen, Nyköping

Vi söker en erfaren arkitekt till vårt kontor i Nyköping. Du ska ha minst 5 års erfarenhet som handläggande arkitekt på arkitektkontor i Sverige. Du ska ha arbetat i såväl nybyggnads- som ombyggnadsuppdrag och gärna i komplexa projekt mot offentliga beställare. Vi arbetar i Revit och det är meriterande att du har arbetat i den mjukvaran tidigare. Som person är du social och tycker om att handleda andra med både kortare och längre erfarenhet.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Omgående tillträde.

Vi erbjuder dig ett etablerat arkitektkontor med lång erfarenhet och djup kompetens. Vi sitter centralt i Nyköping i luftiga lokaler och är en del av Carlstedt Arkitekter. För rätt person ser vi gärna en vilja att växa in i rollen som uppdragsansvarig arkitekt.

Kontaktperson: Hanna Börjesson 0155-20 25 74

Landskapsarkitekt/planarkitekt, Nyköping

Till vårt arkitektkontor vill vi stärka vårt stadsplanerarteam med en landskapsarkitekt eller planarkitekt. Du kommer att jobba med olika typer av stadsplanering där du i tidigt skede är med och utvecklar idéer, gör analyser och med kreativa metoder löser problem. Din kompetens får gärna komplettera befintligt team med erfarenhet av landskapsarkitektur. Du ska i konsultrollen ha erfarenhet av planarbete och vara väl förtrogen med att upprätta planhandlingar.

Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara Nyköping men du kommer även få möjlighet att jobba från våra kontor i Stockholm och Eskilstuna. Ditt CV kommer att användas vid upphandlingar varför examen är ett krav. Som person är du en lagspelare och ser möjligheter i komplexa situationer. Du är driven och flexibel och van vid att ta eget projektansvar.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Omgående tillträde.

Vi erbjuder dig ett etablerat arkitektkontor med lång erfarenhet och djup kompetens. Vi sitter centralt i Nyköping i luftiga lokaler och är en del av Carlstedt Arkitekter.

Kontaktperson: Hanna Börjesson 0155-20 25 74

Självgående medverkande Projektörer, Stockholm

Vi söker tre medverkande arkitekter och/eller ingenjörer till vårt kontor i Stockholm. Du ska vara självgående och ha erfarenhet av projektering av tex innerväggstyper, undertak, dörruppställningar etc och kunna ta fram den typen av handlingar självständigt. Du har ca 5 års erfarenhet av skeden från systemhandling och framåt. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård- och/eller skolprojekt eller andra typer av uppdrag med liknande komplexitet. Som person är du en lagspelare, punktlig med leveranser och gärna med något specialintresse så som tekniska detaljer, fasader eller tillgänglighetsfrågor.

Vi söker i denna roll tre personer till vårt Stockholmskontor. Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Omgående tillträde.

Vi erbjuder dig ett etablerat arkitektkontor med lång erfarenhet och djup kompetens. På vårt kontor i Stockholm arbetar snart runt 50 personer och vi sitter i ljusa lokaler vid Slussen. Vi värnar vår goda gemenskap och har högt till tak. Här finns inga dumma frågor och vi håller arkitekturdiskussionen vid liv genom veckovisa arkitekturfrukostar och regelbundna kompetensuppdateringar inom så väl mjukvara som spetsförmågor.

Kontaktperson: Pavel Maly 08-696 95 33

Till toppen ^